EMES Charge

EMES Charge er våre samlede løsninger for systemladere, hurtigladere, betaling, administrasjon, drift, service og support. Alt du trenger til en komplett og sømløs ladeopplevelse, under ett navn. Ta kontakt for spørsmål om og tilbud på løsninger fra oss.

Systemlader-ikon

SYSTEMLADERE

Sytemladere brukes hos borettslag, bedrifter, innendørs og utendørs parkering og alle andre steder hvor mange trenger å lade samtidig. Vi leverer systemladere med markedsledenge teknologi, og er med som samarbeidspartner i etableringen av nye, eller oppgradering av eksisterende anlegg.

Hurtiglader-ikon

HURTIGLADERE

Hurtigladere plasseres langs veien, på knutepunkter og destinasjoner der det ferdes mye folk som trenger å fylle på mye energi på kort tid. EMES har som mål å dekke alle ladebehov og leverer hurtigladere fra 30–480 kW.

EMES Charge app-ikon.

EMES CHARGE APP

EMES Charge er appen vår som brukere av system- og hurtigladere bruker for å finne ledige ladere og gjennomføre ladeøkter. Betalingen for ladeøktene gjøres enkelt med et forhåndsregistrert betalingskort.

Nettverk-ikon. I dette tilfellet representerer det administrasjonssystemet EMES EvCloud.

EVCLOUD

EvCloud er limet i ladenettverket vårt. Det er et avansert, men brukervennlig webbasert bakgrunnssystem for kontroll, kommunikasjon og diagnostisering av ladestasjoner. Systemet sparer anleggseier for administrative oppgaver og forenkler brukeropplevelsen, fra lading til betaling.

Grafisk oversikt over innholdet i EMES Charge. En hurtiglader, betalingsterminal og appen EMES Charge, er alle knyttet sammen av administrasjonssystemet "EMES EvCloud". Til sammen kaller vi det EMES Charge.

Fordeler med EMES Charge

Skjermbilde av administrasjonssytemet EMES EvCloud og beskrivelse av noen viktige funksjoner og egenskaper.

KONTAKT OSS

Vi besvarer alle e-poster normalt innen 24 timer.