Bilde av EMES Nano hjemmelader og beskrivelse av noen viktige funksjoner.

EMES Nano gir deg trygg og pålitelig lading hjemme

Det å lade en elbil krever mye strøm levert over lang tid.
Stikkontaktene du har i veggen hjemme er normalt ikke konstruert for å tåle denne belastningen. I Norge har det vært flere tilløp til brann grunnet bruk av nødlader. For at du skal kunne lade trygt hjemme, er det derfor avgjørende at du får installert en smart ladeløsning.
EMES Nano er designet for å tåle høy belastning over lang tid, og den vil varsle om eventuelle feil.

Eskplodert visning av en 3d-modell av EMES Nano hjemmelader.

Mer om sikkerheten i EMES Nano

EMES Nano er utstyrt med kraftige vern som sikrer brudd ved feil, og som gir isolasjon slik at eventuelle feil ikke fører til farlige spenninger på ladekabelen. Ladeboksene er sertifiserte i henhold til de strengeste krav og har jordfeilvern i henhold til IEC62955. Laderens integrerte jordfeilvern sørger for at lading avbrytes og farlige situasjoner unngås, dersom det oppstår en jordfeil på kjøretøy eller ladekabel. Flere interne temperatursensorer overvåker intern temperatur og slår av ladingen dersom det oppstår problemer. Med IP55- og IK10-kapslingsgrad, er EMES Nano designet for å stå utendørs i det nordiske klimaet. Laderne kan installeres på vegger eller frittstående stolper.

Gode grunner til å skaffe deg en Nano hjemmelader

Fulladet bil hver morgen

Avhengig av hvilket strømnettet og type bil kan man lade opptil ti ganger raskere enn med vanlig stikkontakt. Dette foregår med topp sikkerhet, og uten varmeutvikling som reduserer effekten.

Reduser strømregningen

Lad smart med EMES Home mobilapp. Med direkte link mot Nord Pool har du valget om du vil lade når strømmen er billigst, eller å lade med full effekt – uten å tenke på strømprisen.

Valgfritt tilbehør

Du bestemmer selv om du vil ha lader med eller uten fastmontert kabel, og om du vil bruke type 1- eller type 2-støpsel.

Full kontroll på lading og kostnader med EMES Home mobilapp

To skjermbilder fra appen EMES Home og beskrivelser av noen sentrale egenskaper og funksjoner.
Knapp med teksten "Get it on Goolge Play".
Knapp med teksten "Available on the App Store".

EMES dynamisk lastbalansering

EvPro Nano-ladere er designet for å utnytte tilgjengelig elektrisk kapasitet til det fulle med sin dynamiske lastbalansering. Laderne er konstruert for å kunne bli en hovedbrikke i fremtidens strømnett der de automatisk fordeler den energien som til enhver tid er tilgjengelig i nettet. Når flere smartladere kobles til samme sikring vil den tilgjengelige strømmen på kursen fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Lastbalanseringen skjer ved hjelp av trådløs teknologi som ikke krever ekstra infrastruktur, skytilkobling eller internett.