EMES Europe AS

Vi leverer ladeteknologi i verdensklasse, som forbedrer energieffektivitet, kvalitet, drift og miljøytelse.

EMES Europe AS ble grunnlagt med en visjon om å forme fremtiden for elektrisk mobilitet. Vi kombinerer den nyeste teknologien med menneskesentrert design for å tilby svært intuitive og effektive løsninger, som sikrer tilgang til de beste elektriske og mest kostnadseffektive løsningene. Vi leverer elbilladere, programvare og tjenester som er laget for fremtidens behov – ladesystemer som passer alle elektriske kjøretøy og alle strømnett.

Målet vårt er å gjøre elektrisk transport enklere, og samtidig mer miljøvennlig ved å legge til rette for så effektivt energiforbruk som mulig, men at vi alene skal forme fremtidenes strømnett, ser vi er i overkant ambisiøst. Derfor mener vi at samarbeid er nøkkelen til suksess. Det er viktig for oss å bygge relasjoner og etablere partnere som kan bli med oss på vår reise.

Våre partnere

Vi samarbeider med et nøye utvalg av dyktige og solide partnere. Styrken i våre leveranser er at vi sammen med mange partnere kan tilby løsninger som dekker alle ladebehov, fra hjemmeldaing, via systemlading til store lynladeanlegg for offentlig og privat bruk.