Ladeløsninger for bedrifter og kommune

Smidig og smart lading av elbilen på jobb

Bidra til fornøyde ansatte og besøkende

Ønsker din bedrift å utvide sitt ladetilbud til ansatte og kunder, eller ønsker å opprette ny ladeinfrastruktur kan EMES tilby ladere etter ditt behov. Vi har alt fra hjemmeladere til superladere, i tillegg til programvare og tjenester som gjør at vi setter opp en fungerende ladeinfrastruktur. Vi bygger ladeanlegg som er skalerbare, slik at du er forberedt på vekst og økt brukerbehov.

Muligheten til å tilby ladestasjoner utenfor din bedrift, og din parkeringsplass er ikke bare en bonus for ansatte og beboere, men øker også kundeopplevelsen for besøkende.

Hva er den beste løsningen for din bedrift?

Er ikke din bedrift klare for å ta kostnaden med ny infrastruktur?

EMES kan både bygge, drifte og leie ut ladeanlegg – alt etter hva din bedrift har behov for og ønsker. Vi leverer komplette ladeanlegg klare til bruk. Som bedrift tilrettelegger du for en grønnere fremtid ved å tilby ladeløsning på din bedrift. EMES bygger skalerbare ladeanlegg slik at du er forberedt på vekst og økt brukerbehov.

Vårt administrasjonssystem har et enkelt oppsett for adgangskontroll og betalingsløsninger. Vi tilbyr blant annet muligheten for kortbetaling, som er unikt i markedet. Dersom man ønsker kan man også gjøre laderene tilgjengelig mot betaling. Dette gir deg muligheten til å sette valgfri pris på forskjellige brukere slik at man eksempelvis kan skille mellom ansatte og kunder.

Eie infrastruktur

Hvis man velger å eie anlegget vil bedriften eie ladeinfrastrukturen. Her kan man kjøpe ladere etter dagens behov, vårt system gjør at man enkelt kan utvide antall ladere i fremtiden. Bedriften velger selv om man ønsker å stå for drift og fakturering, eller om dette gjøres av EMES.

Leie infrastruktur

Hvis man velger å leie ladeinfrastruktur gjør man dette med en abonnementsløsning. Bedriften betaler månedlig avgift for infrastruktur, samt at man betaler for leie av ladere. EMES vil stå for drift og administrasjon.

Vi kan også lage skreddersydde løsninger etter ønske – vi ser alltid etter den beste løsningen for akkurat din bedrift!

Ladeløsninger for bedrifter og kommune

EvPro System Smart

Vår bestselgende AC ladestasjon med smart teknologi, intelligens og pålitelighet.

• Maksimal ladeeffekt opptil 22kW

Les mer

EvPro System Duo

Robust lader med kapasitet til å lade to biler samtidig.

• Maksimal ladeeffekt opptil 2x22kW

Les mer

EasyPro

Lader som dekker behovet mellom AC ladere og større hurtigladere.

• Maksimal ladeeffekt opptil 30kW

Les mer

RapidPro

Modulær lader med opptill tre valgfrie ladekontakter.

• Maksimal ladeeffekt 60kW – 180 kW

Les mer