Ladeløsninger for borettslag og sameier

Vi gjør det enkelt og rimelig å investere i moderne infrastruktur for elbillading

Framtidsrettet lading for borettslag og sameie

Vi tilbyr enkle og smarte ladeløsninger for borettslag og sameier. Våre løsninger er et godt og fremtidssikkert valg enten du er beboer, styreleder eller utbygger.

EMES EvPro System Smart utnytter all tilgjengelig elektrisk kapasitet ved hjelp av dynamisk lastbalansering. Når flere ladere kobles til samme sikring, vil den tilgjengelige strømmen på kursen fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Alle tilkoblede biler i borettslag eller sameiet kan dermed lades samtidig.

Muligheten til å tilby ladestasjoner i borettslag og sameier er ikke bare en bonus for beboerne, men øker også boligens verdi – en smart investering for fremtiden.

Hvordan går dere fram?

Legg opp infrastruktur

Start med infrastrukturen. Det eneste dere trenger er én kabel for strømtilførsel. EvPro støtter opptil 252 ladere per kurs.

Klargjøre bakplatene

Dere velger selv om dere vil kjøpe én eller flere enheter – bakplatene monteres uansett enkelt på infrastrukturen som allerede er lagt opp.

Utvidelse av systemet

Hvis dere vil utvide systemet på et senere tidspunkt, kan det monteres ønsket antall ladere på eksisterende ladeinfrastruktur. Laderne vil da automatisk tilpasse seg.

Hva bør du tenke på som

Styreleder?

Tidligere kunne det være ganske så komplisert å sette opp et ladesystem i et garasjeanlegg. Vi har nå løst dette med å tilby en rimelig, smart og framtidsrettet løsning. Denne løsningen kan enkelt skaleres i takt med at behovet for elbil-ladere øker. Vi har gode løsninger for deg og dine beboere.

Beboer?

Ladeinfrastrukturen blir installert, uten urimelige kostnader. Anlegget kan raskt og enkelt utvides når behovet melder seg, når dagen kommer og elbilen er på plass, kan du enkelt bestille å montere laderen selv, uten hjelp fra elektriker. På den måten er det lett å droppe stikkontakten og lade trygt, smart og effektivt.

Utbygger?

Her er det lurt å være tidlig ute, legg opp ladeinfrastruktur som dekker for fremtidens behov. Våre ladere sørger for dynamisk lastbalansering, slik at de automatisk fordeler strømmen som er tilgjengelig. Vårt skybaserte administrasjonsystem gjør det enkelt å komme igang med driften av anlegget.

Hva er den beste løsningen for ditt borettslag?

Ønsker ditt borettslag, boligselskap eller sameie å eie eller leie ladeanlegg?

EMES tilbyr løsninger tilpasset deres behov og ønsker. Du slipper å tenke på drift og vedlikehold av ladeanlegget. Kundeservice håndterer nye bestillinger og spørsmål fra beboerne anågende lading.

Vårt administrasjonssystem har et enkelt oppsett for adgangskontroll og betalingsløsninger. Vi tilbyr blant annet muligheten for kortbetaling, som er unikt i markedet. Dersom man ønsker kan man også gjøre laderene tilgjengelig mot betaling. Dette gir deg muligheten til å sette valgfri pris på forskjellige brukere slik at man eksempelvis kan skille mellom beboere og besøkende.

Eie infrastruktur

Leie infrastruktur

Hvis man velger å eie anlegget vil borettslaget eie ladeinfrastrukturen – dette vil gi en økning i boligens verdi. De beboerne som har behov for lading kan kjøpe lader fra EMES. Borettslaget velger selv om man ønsker å stå for drift og fakturering eller om dette gjøres av EMES.

Hvis man velger å leie ladeinfrastruktur gjør man dette med en abonnementsløsning. Beboere med elbil med behov for lading leier en lading og betaler for sitt eget strømforbruk.

Vi kan også lage skreddersydde løsninger etter ønske – vi ser alltid etter den beste løsningen for akkurat ditt borettslag!