Ladeløsninger for hotell og servicenæring

Tiltrekk kunder og øk verdien

Fornøyde kunder er lojale kunder

Til hoteller og kjøpesentre kommer elbilistene gjerne etter å ha tilbakelagt mange kilometer langs veien, og de ønsker ofte å oppholde seg over lengre tid. Dekk behovet deres for å starte hjemreisen med en fulladet bil!

Ønsker din bedrift å utvide ladetilbudet til ansatte og gjester, eller å opprette ny ladeinfrastruktur, kan EMES tilby ladere som dekker alle behov. Vi har alt fra hjemmeladere til superladere, i tillegg til programvare og tjenester som gjør at vi setter opp en fungerende ladeinfrastruktur. Vi bygger ladeanlegg som er skalerbare, slik at du er forberedt på vekst og økt brukerbehov.

Muligheten til å tilby ladestasjoner ve hoteller, kjøpesentre, næringsbygg og parkeringsplasser er ikke bare en bonus for ansatte, men øker også kundeopplevelsen for besøkende. Dette vil også gi god fortjeneste på sikt, både når det gjelder direkte inntekt av ladingen, men også på grunn av mersalg og positiv kundeomtale.

Hvorfor bør du ha et ladetilbud til kunder og besøkende?


Det å lade elbilen er en helt annen aktivitet enn å fylle drivstoff, hvor dette er selve aktiviteten. Elbillading skjer samtidig som vi handler, er på jobb, sover på hotell eller spiser. Dette stiller andre krav til hoteller og næringsbygg. Ved å tilrettelegge for elbillading sørger du som driver et hotell, et servicetilbud eller et næringsbygg for at det er enkelt for kundene og arbeidstakere å velge din bedrift. I tillegg bidrar du til å gjøre det enklere å velge elbil!

KONTAKT OSS

Vi besvarer alle e-poster normalt innen 24 timer.